20. mai 2024
A / Helse

Bønn som også styrker immunforsvaret

I henhold til den kristne psykiateren Carl Peterson i Utah, USA, finnes det også fysiske fordeler ved å be i tunger. Dette er en av Åndens gaver som gis de troende. Noen får den når de får den troendes dåp, mens andre får den ved håndspåleggelse og atter andre ved å søke Gud. Selv om tungetale er beskrevet som en naturlig del av menighetens liv i den nye pakt, er det mange som velger å se bort fra dette.

I følge Carl Peterson finnes det et område i menneskets hjerne som kun aktiveres når vi ber eller tilber i tunger, hvor vi bruker vårt ‘himmelske språk’. Når dette området aktiveres forløses to spesifikke kjemiske sekreter som igjen styrker kroppens immunforsvar med 35-40%.

Dermed kan vi også forstå at vår åndelige aktivitet fører til både helbredelse og helhet. Gud skapte oss med ånd, sjel og legeme og han har tenkt på alt. Dermed vil tungetale og tilbedelse i ånden være oppbyggende for hele vår person.

Du kan lese artikkelen på engelsk her: https://beingunderthenewcovenant.wordpress.com/2011/06/14/medical-facts-about-speaking-in-tongues-%E2%80%93-carl-r-peterson-m-d/