21. april 2024

Bibelsk borgerskap i en nasjon

Benjamin Rush, en av grunnleggerne i USA, spurte John Adams da de amerikanske frihetskjemperne gjorde seg klar til å kjempe mot Englands utsendte hær: «Tror du vi vil vinne?» De skulle møte verdens militærmakt på den tid, og hadde egentlig ingen sjanse. John Adams svarte: «Ikke med en militær strategi.» Han fortsatte og sa: «Ja! Dersom vi frykter Gud og omvender oss fra våre synder.» Slik avslutter Rick Green sitt budskap. Det er like relevant i dag som det var for over 200 år siden. Mennesker og nasjoner har kjempet for sin frihet og retten til å tilbe Gud opp igjennom tidene. Hos Gud finner vi håpet. Han er mer enn klar til å støtte dem som er overgitt ham.

Rick Green omtales som USAs Grunnlovscoach. En lidenskapelig mann som brenner for at mennesker skal vandre i lyset og leve liv til ære for Gud på alle livets områder. Det handler om nasjoner når Rick Green underviser.

Se dette sterke budskapet på videoen nedenfor. Rick Green snakker engelsk.