COURAGE – proklamerer håp

Midt i prøvelser finner vi ofte kallet til å respondere. Det er ikke over. Vi har ikke nådd enden. Der finnes fremdeles håp, mye håp. Våger vi å ta tak i det? Mange har opplevd å stå midt i sin mørkeste situasjon, for så å se alt vende seg. Det er i mørket at lyset skinner sterkest. Vi må forvente at håpets gnist vil tenne sjeler i brann og føre til en oppvåkning.

COURAGE er et online initiativ som proklamerer håp. Kristi Himmelfartsdag skjer det, kl 19:30 – 21:00. Her vil du få høre profetiske ord fra dagens “sønner” av Issakar. De forsto seg på tiden og visste hva som måtte gjøres. Vi har behov for å forstå tiden vi lever i. Vi trenger også å vite hvordan vi skal gå videre.

Mark Sayers og Vishal Mangalwadi deltar som hovedtalere.

Du kan delta på COURAGE og bli del i en bevegelse som er fylt med håp. Finn Courage Movement på Facebook eller gå til nettsiden og registrer deg. Deltakelse er uten kostnad.

https://courage-movement.org/

Del dette innlegget: